ΕΣΠΑ banner

Απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας  απο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το 2006 ξεκίνησε το όνειρό μου να ασχοληθώ με την προπόνηση  μικρών ηλικιών(ακαδημίες) κυρίως μπάσκετ και στην συνέχεια ποδόσφαιρο, κολύμπι,τέννις.

Θέλοντας να εμβαθύνω περισσότερο τις γνώσεις μου πάνω στο ανθρώπινο σώμα  και έχοντας πάντα σκοπό να προσπαθήσω μέσα απο την γυμναστική να νοιώθει ο αθλούμενος την χαρά,την ευεξία και την ψυχική ηρεμία που του προσφέρει η άθληση ασχολήθηκα το 2009 με την μέθοδο γυμναστικής Pilates.Ένα είδος γυμναστικής που προσφέρει χαρά,ευεξία σωματική και ψυχική και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες .

Το όνομα δεν είναι τυχαίο (Body Project) γιατί δεν μένουμε σε ένα είδος γυμναστικής αλλά πάντα προσπαθούμε να εντάξουμε στοιχεία και να τα ταιριάξουμε μεταξύ τους όπως για παράδειγμα pole dance και πιλάτες , bungee και πιλάτες, aerial και πιλάτες και ευχόμαστε και αλλα project στην συνέχεια, για να υπάρχει πάντα ενθουσιασμός και όρεξη για γυμναστικη !

To Body Project λοιπόν είναι όλα τα παραπάνω και εύχομαι να μπορέσω να συνεχίσω να προσπαθώ για πολλά χρόνια ακόμα για την σωστή εκγύμναση και την βελτίωση της υγείας όλων.